Creșa Rose Garden Kids

Creşă 12 – 36 luni

 

Mai mult decât îngrijire de zi!

Îngrijitoare şi educatoare iubitoare, care vin în permanenţă în întâmpinarea, stimularea şi susţinerea dorinţei de învăţare a copilaşului dvs.

Confortul şi siguranţa reprezintă termenii definitorii pentru mediul de clasă, acolo unde educatoarele  noastre devotate oferă grijă „ca de mamă”, pe baza curriculei noastre exclusive, bine structurate şi gândite  pentru bebeluşi, sub permanentă supraveghere, monitorizare şi evaluare a progreselor de dezvoltare realizate. Educatoarele noastre  concep în mod iubitor experienţe de invăţare având în vedere capacităţile de învăţare ale copiilor. Acestea sunt angajate în procesul de formare continuă, prin cursuri periodice de perfecţionare, prin care ţin pasul cu noi metode de eficientizare a activităţii pedagogice pe care o desfăşoară.

Cadrele didactice îndrăgesc ceea ce fac şi se mândresc cu faptul că asigură un mediu primitor şi călduros pentru micuţii dvs. Acestea încurajează atingerea obiectivelor principale de dezvoltare pentru a cultiva sentimentul de stimă de sine, încredere, autonomie, independenţă, coordonare, concentrare şi atenţie. Programa de învăţare pentru bebeluşi este foarte bine concepută pentru a satisface dorinţa de învăţare proprie a copilaşului dvs.

În cadrul programului nostru de dezvoltare în creşă,  suntem mândri a oferi:

  • Medii de clasă călduroase, propice învăţării
  • Jucarii educative şi activităţi stimulante
  • Curriculă exclusivă adaptată etapelor principale de dezvoltare
  • Experienţe de învăţare captivante

 

Piloni de concentrare a activităţii noastre

Prioritatea dvs. este aceea de a vă asigura că bebelusul dvs. este sănătos, fericit şi în siguranţă. Aceasta este şi prioritatea noastră! Echipa şi mediul nostru sunt special concepute având în vedere acest scop.

  1. Dragoste şi sentimentul de siguranţă

Copilul leagă o relaţie bazată pe încredere cu îngrijitoarele şi educatoarele noastre, care au în vedere satisfacerea necesităţilor emoţionale şi fizice ale acestuia.

  1. Interacţiune socială şi sentimentul de apartenenţă

Simplul fapt de a fi in prezenţa „cuiva ca mine” pune bazele conectării interpersonale.

  1. Independenţă şi autonomie

Filosofia noastră este aceea de a încuraja procesul de explorare, comunicare cu propriul eu şi auto-îngrijire.

  1. Comunicarea cu părinţii

Comunicarea consistentă, regulată şi transparentă cu parinţii, inclusiv prin emailuri săptămânale sau chiar zilnice cu privire la activităţile copilului vă ajută să rămâneţi informaţi şi implicaţi în îngrijirea micuţului dvs.

  1. Libertate de mişcare

Mişcare şi deplasare pe podea, pe burtică, o zonă de căţarat şi tunelurile încurajează dezvoltarea fizică şi cognitivă a micuţului.

  1. Respectul pentru copil

Fiecare copil în parte merită respect, consideraţie, sa fie tratat în mod individual şi să fie înţeles.

 

Sala de clasă

Copiii aflaţi în creştere necesită atenţie individualizată, grijă, siguranţă şi stimulare. Acest mediu unic de clasă asigură toate aceste elemente şi chiar mai mult, aceasta în timp ce pune şi bazele următoarei etape de învăţare.  Cele trei zone bine definite ale clasei se adresează diverselor experienţe din cursul zilei unui bebeluş.

 

Zona de relaxare

Aici împărtăşim carţi, poveşti şi conversaţii captivante.

 

Zona de explorare

Zona este dotată cu obiecte, materiale şi jucării mereu noi, supuse atenţiei şi cunoaşterii bebeluşului, cu ajutorul cărora să îşi folosească şi să îşi dezvolte abilităţile senzoriale.

 

Zona de mişcare

Aici ne dezvoltăm capacităţile de echilibru, coordonare a mişcarilor şi capacităţile motorii grosiere, prin parcurgerea vioaie de tuneluri, căţărare,  păstrând în acelaşi timp condiţii de siguranţă.

 


Structura curriculară

Copiii nu sunt numai hrăniţi, ci şi ajutaţi să atingă diferite obiective de dezvoltare şi să îşi însuşească achizitii specifice fiecărei grupe de vârstă în parte. Coordonăm dezvoltarea lor pe baza a 5 elemente-cheie:

  • Pre-învăţare
  • Dezvoltare cognitivă
  • Dezvoltarea limbajului
  • Dezvoltare fizică
  • Dezvoltare socio-emoţională

1.      Pre-învăţare

Rezolvarea de probleme, explorarea lumii şi căpătarea treptată a independenţei şi a autonomiei.

Activitate exemplificativă :  Jocul de-a v-aţi ascunselea

Abilităţi utilizate : se întoarce în spate pentru a depista voci, oameni şi obiecte.

Rezultate urmărite: să dezvolte capacitatea de a fi atenţi la ceilalţi şi de a interacţiona cu aceştia şi cu mediul exterior.

 

  1. Dezvoltarea cognitivă

Comunicarea  eficientă cu ajutorul sunetelor, a expresiilor, a limbajului corporal şi, în cele din urmă, a limbajului oral şi scris; înţelegere şi comunicare cu cei din jur.

Activitate exemplificativă: Teatru de păpuşi şi joc de rol

Abilităţi utilizate: Comunică cu ajutorul sunetelor vocalice şi a altor sunete în mod concomitent cu limbajul vorbit acasă.

Rezultate urmărite: să dezvolte capacitatea de a comunica verbal.

 

  1. Dezvoltarea fizică

Cum să îşi coordoneze şi să isi controleze mişcările musculare mici şi cele  de amploare; cum să înceapă conştientizarea noţiunilor de sănătate şi siguranţă.

 

4.  Dezvoltarea socio-emoţională

Cum să interacţioneze cu ceilalţi; cum să îşi dezvolte percepţia propriei persoane şi a emoţiilor proprii; cum să înţeleagă relaţiile cu ceilalţi, cum ar fi familia, prietenii şi membrii comunităţii.

Scroll to Top