Summer School

06Ce copil nu este pregătit pentru sosirea verii? Vreme caldă și zile lungi inseamna mai mult timp pentru a se juca!

Este greu sa găsesti idei pentru a menține copilul ocupat în timpul acelor luni de vară de lungă durată?

Nu te teme niciodată! Avem rezolvarea problemei tale.O grămadă de activități de grădiniță perfecte pentru vară te asteapta la Gradinita Rose Garden Kids.

Dacă sunteți în căutarea unor activitati inspirate cu privire la modul de a petrece vara, colecția noastră de activități de vară este un loc minunat pentru a începe.

Participarea la un program de școală de vară  e o idee de distracție imbinata cu activitati de educatie. In fiecare zi, el va aduce înapoi  multe lucrări si materiale realizate la gradinita. Aș putea spune că se bucură de sarcinile date datorită implicarii sale directe (de obicei, atentia lui se va deteriora din  plictiseala sau lipsa de interes fata de materialele prezentate).

Sunt  acoperite atât de multe arii de invatare într-un timp relativ scurt, păstrând în același timp copiii interesati si atrasi de cele invatate.

Cu  Gradinita Rose Garden Kids ai un profesor remarcabil, care posedă o combinație câștigătoare de a fi prietenos, abordabil, autentic, cald, și poate păstra copiii atrasi și motivați de învățare.

Scroll to Top