Viziune

Devotament şi căldură

gradinita Rose Garden KidsDin prima zi, copilul tău deja învaţă! Fiecare copil este curios să descopere tot ce este nou şi captivant. La Rosegarden Kids, încercăm să găsim un echilibru între învăţarea cognitivă şi cea socială. Jocurile alese spijină copilul în dezvoltarea capacităţii de a învăţa şi îi dă curajul de a-şi asuma riscul de a face greşeli din care să înveţe.

De la jocul în aer liber, la artă, pictură, muzică şi lectură, îi ajutăm pe cei mici să se bucure de anii copilăriei. Fie că sunt la grupele mari sau mici, încurajăm şi potenţăm individualitatea fiecărui copil. Copilul tău va fi expus la un curriculum bine gândit, într-un mediu distractiv şi sigur, învăţând nu doar din cărţi, ci făcând cu mâna lui. Personalul nostru este afectuos, răbdător, aşa că va oferi copiilor toată atenţia de care au nevoie.

De la desene colorate la cărţi interesante, de la misterul ştiinţelor la tainele cifrelor, copiii decoperă în fiecare zi cum să crească mari, isteţi şi descurcăreţi. Cu drag şi răbdare, îi sprijinim pe copii în aventura lor de a descoperi lumea. La noi, copilaşului i se crează condiţiile ideale pentru a descoperi lumea în ritm propriu şi prin metode diferite, dincolo de sala de clasă, bucurându-se de experienţe interesante şi construind un viitor mai bun.

Educatoarele noastre  concep în mod iubitor experienţe de invăţare având în vedere capacităţile de învăţare ale copiilor. Cadrele didactice îndrăgesc ceea ce fac şi se mândresc cu faptul că asigură un mediu primitor şi călduros pentru micuţii dvs.  Acestea încurajează atingerea obiectivelor principale de dezvoltare pentru a cultiva sentimentul de stimă de sine, încredere, autonomie, independenţă, coordonare, concentrare şi atenţie.

Ne concentrăm asupra intereselor fiecărui copil şi incurajăm activităţile de învăţare activă, asigurându-ne că dezvoltarea emoţională a copilului tău va fi sprijinită, cu scopul de a-şi fructifica întregul potenţial cognitiv.

Scroll to Top